Aktivitete

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi edicionin e tetë të workshop-it me temë “Sfidat e Zhvillimit Rajonal” .

Më datë 06 dhjetor 2019, Fakulteti Ekonomik organizoi edicionin e tetë të workshop-it me temë “Sfidat e Zhvillimit…

Departamenti i Gjuhës angleze organizoi Konferencën e Tretë Ndërkombëtare me titull “The power of Language”.

Në ambientet e Bibliotekës së Universitetit  të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”,  më 22 nëntor 2019, Fakulteti i Gjuhëve të…

Në ambientet e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u organizua Panairi i Punës dhe Vullnetarizmit 2019.

Panairi i Punës dhe Vullnetarizmit u mbajt më datë 23.11.2019 në ambientet e reja të Fakultetit Ekonomik. Organizatorë…

Departamenti i Mësuesisë i Fakultetit të Shkencave të Edukimit, zhvilloi temën mësimore mbi Barazinë Gjinore me studentët e Arsimit Fillor e Parashkollor.

Në vijim të bashkëpunimit të departamentit të Mësuesisë me departamentet e tjera, ditën e martë,  më datë 19.11.2019, në…

Lesion i hapur me studentët e Fakultetit Ekonomik në lidhje me “Ndërgjegjësimin e studentëve mbi domosdoshmërinë e sigurimeve për mbrojtjen e interesave të konsumatorit.”

Më datë  19 nëntor 2019, ora 10.00 – 12.00, në ambientet e Fakultetit Ekonomik u zhvillua një leksion i hapur që në…

U organizua seminari me temë “Lidership for Success”, me studentët e vitit të parë të Fakulteti Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Më 15 nëntor 2019, në ambientet e Fakultetit Ekonomik, IJR Student Shkodër dhe Fakulteti Ekonomik i  Universitetit të…

KLSH nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”

Në datën 14 nëntor 2019, Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit, Dr. Bujar Leskaj dhe Rektori i Universitetit të…

Qendra ACIT në bashkëpunim me Fakultetin Ekonomik zhvilluan leksionin e hapur me temë mbi zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit midis Shqipërisë dhe Bashkimit Evropian.

Më datën 13 nëntor 2019, në ambientet e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”,  u mbajt një…

Në sallën e konferencave të Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u organizua seminari me temë “Të njohim konkurrencën dhe sfidat e saj”.

Autoriteti Shqiptar i Konkurrencës në bashkëpunim me Fakultetin e Drejtësisë, më 11 nëntor 2019, organizuan në sallën e…

Në kuadër të muajit të Kancerit të Gjirit, në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u organizua leksioni i hapur me temë: “Rëndësia e depistimit të kancerit të gjirit dhe qafës së mitrës”.

Në ambientet e Fakultetit të Shkencave të Edukimit, më datë 06.11.2019 departamenti i Infermierisë i Fakultetit të…