Mirë se vini në Universitetin e Shkodrës

 

Universitetin që për 66 vjet ka shpërndarë dije dhe sukses brenda dhe jashtë kufijve tanë!

Gjashtë fakultetet tona ju mirëpresin.

Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Shifra dhe Fakte

Studentë të Diplomuar
Bachelor

0

Studentë të Diplomuar Master Profesional

0

Studentë të Diplomuar Master Shkencor

0

Shkolla
Doktorale

0

keni nevojë për ndihmë për të studiuar në Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi"


Na kontaktoni