Njoftime

Në ambientet e Bibliotekës së Unveristetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, do të organizohet leksioni i hapur me temë Jeta mes shkencës dhe humanizmit, më datë 11.12.2019, ora 12.00.

Departamenti i Infermirisë së Fakultetit të Shkencave të Natyrës në bashkëpunim me Akademinë Shqiptaro- Amerikane të Shkencave dhe Arteve, Nju Jork,…

Bashkia Shkodër, më datë 10.12.2019, ora 10.00, do të zhvillojë diskutimin me temë “Karta e studentit dhe shërbimet që ofrohen”.
Njoftim mbi Ceremoninë e diplomimit të studentëve të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” për vitin akademik 2018-2019.

Njoftojmë të gjithë studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, të cilët kanë përfunduar studimet në ciklin I dhe II të vitit akademik…

NJOFTIM mbi studentët të cilët si rezultat i tërmetit të datës 26.11.2019, vijnë nga familje që kanë humbur anëtarët e tyre apo i janë shpallur të zhdukur, për vitin akademik 2019-2020 përfitojnë bursë në masën 15.000 lekë.

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi “ njofton të gjithë studentët të cilët si rezultat i tërmetit të datës 26.11.2019, vijnë nga familje që kanë…

Umeå University, Sweden offers Master’s programmes in Mathematics and Mathematical Statics.

Umeå University, Sweden offers Master’s programmes in Mathematics and Mathematical Statics. This University welcomes international students and offers…

Scholarships offered by University of Vechta, Germany

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Vechta, Germany in collaboration with the University of…

Fondacioni "Alternativa e së Ardhmes" do të akordojë 15 bursa të inkurajimit për studentët e ekselencës.

Fondacioni   "Alternativa   e së Ardhmes"   ALSAR  akordon 15 bursa  të inkurajimit   për studentët  e ekselencës së Universitetit të Shkodrës "Luigj…

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit të Shkodrës ‘’Luigj Gurakuqi’’ që në datat 26.11.2019 dhe 27.11.2019 nuk do të zhvillohet mësimi.
Aplikimi për kartën e studentit

Ju njoftojmë se kanë filluar  aplikimet për pajisjen me kartën e  studentit pranë Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Aplikimet kryhen tek…

Takim informues mbi bursat e ofruara nga Programi Global Ugrad në Universitetet Amerikane, datë 22.11.2019, ora 10.00.

Më datë 22.11.2019, ora 10.00, në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” organizohet një takim informues nga Ambasada Amerikane në Shqipëri mbi…

Mundësi punësimi për pedagogë të brendshëm në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, departamenti i romanistikës viti akademik 2019-2020
Mundësi punësimi për pedagogë të brendshëm në Fakultetin e Shkencave të Edukimit, departamenti i arteve viti akademik 2019-2020
KONFERENCA VIII KOMBËTARE SHKENCORE, “Fëmijët, mirëqenia dhe roli i sistemit arsimor”

Qëllimi dhe objektivat e konferencës

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Shoqatën “Psikologët Shqiptarë” organizojnë…

Përurimi i librit "Austria Letrare që prej vitit 1945".

Ditën e premte, më 22 nëntor 2019, ora 18 00, në Bibliotekën Shkencore të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi", salla "Walter Höflechner",

depa…

Mundësi punësimi për pedagogë të brendshëm në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, në departamentin e matematikës dhe informatikes, departamentin e infermierisë, viti akademik 2019-2020
Mundësi punësimi për pedagogë të brendshëm në Fakultetin e Shkencave të Edukimit në departamentin e mësuesisë, departamentin e psikologjisë dhe punës sociale si dhe në departamentin e edukimit fizik e sporteve, viti akademik 2019-2020
Leksion i hapur me temë "Rëndësia e depistimit të Kancerit të Gjirit dhe të Qafës së Mitrës"

Në kuadër të muajit të Kancerit të Gjirit, Departamenti i Infermierisë, në bashkëpunim me Fakultetin e Shkencave të Edukimit dhe Spitalin Rajonal…

Fushatë depistimi falas për matjen e glicemisë, në kuadër të muajit të sensibilizimit për sëmundjen e diabetit.

SHOQATA E DIABETIT NË SHQIPËRI

NË BASHKËPUNIM ME

UNIVERSITETIN E SHKODRËS "LUIGJ GURAKUQI"

 

MË DATË  07.11.2019, ORA 10.00

PRANË DEPARTAMENTIT…

Në ambientet e Fakultetit Ekonomik (Godina e re) organizohet “Panairi i Punësimit dhe i vullnetarizmit 2019”. Datë 23 nëntor 2019, ora 10:00.

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, në partneritet me Bashkinë Shkodër dhe   Zyrën e Punës Shkodër, më datë 23 nëntor 2019, në orën 10.00

Scholarship offered to Zagreb University, Croatia

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, Zagreb University, Croatia in collaboration with the University of Shkodra…