Njoftime

Aktivitet informues mbi aplikimet për programin e shkëmbimit Global UGrad.

Programi Global UGrad ofron bursë për një semestër të studimeve akademike në një kolegj ose universitet amerikan, por që nuk përfundon me diplomim,…

Universiteti “Luigj Gurakuqi” në marrëveshje me STA dhe MASR, njofton te gjithë studentet që në datën 29 Janar 2021, ora 13:00, zhvillohet testi ndërkombetar te gjuhës Angleze

TOEIC L&R 119 €

Ky test zhvillohet ҫdo muaj në Universitetin “Luigj Gurakuqi” te Salla A3 ne Rektorat

Lista e testeve te gjuhëve te akredituara nga

ERASMUS+ Call: 4 ERASMUS+ Scholarships at the University of Vechta (Germany)

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries we offer 4 scholarships. 1 for students studying German, 1 English, 1 Geography…

Bursat e ofruara nga Ministria Federale Austriake e Arsimit, Shkencës dhe Hulumtimit për vitin akademik 2021/22.

Ministria Federale Austriake e Arsimit, Shkencës dhe Hulumtimit ofron për vitin e ardhshëm akademik 2021/22 bursa për studentët, të diplomuarit dhe…

Call for Application for International Excellence Scholarship Program (IES)

Copernicus Berlin e.V. is a German youth organization which has been working internationally since 20 years. This organization is primarily focused on…

Programi i bursave hungareze_Stipendium Hungaricum 2020-2021!

Qeveria e Hungarisë, përmes Fondacionit Publik Tempus, për vitin akademik 2020-2021, ka shpallur programin e bursave shtetërore “Stipendium…

Njoftim për organizimin e konferencës përmbyllëse UNIVERSITETI DHE SHOQËRIA – TË NDËRTOSH URA BASHKËPUNIMI. “Projekti T@sk, arritje dhe mundësi të së ardhmes për punën sociale”, më 03 dhjetor 2020, ora 9.00 – 16.30, on-line

Departamenti i Punës dhe Politikës Sociale, Fakulteti i Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës ka kënaqësinë t’ju ftojë në konferencën përmbyllëse:

Universiteti “Luigj Gurakuqi” në marrëveshje me STA dhe MAS, njofton të gjithë studentët që në datën 21 dhjetor 2020, ora 15:00, zhvillohet testi ndërkombetar të gjuhës Angleze

TOEIC L&R     119 €

Ky test zhvillohet ҫdo muaj në Universitetin “Luigj Gurakuqi” te Salla A3 ne Rektorat

Lista e testeve te gjuhëve te akredituara…

The British Council announce a call for early career researchers

The British Council is pleased to announce a call for early career researchers to apply for the two online training programmes:

Online Science…

Listat paraprake të fituesve, në programet e studimit të ciklit të dytë, raundi i parë, viti akademik 2020-2021
Aplikim për përfitim bursë, të studentëve të ciklit të parë të studimit, viti akademik 2020-2021.

Bashkëngjitur gjeni deklaratën dhe formularin e aplikimit për përfitim bursë:

Aplikimi nga…

Aplikim për përjashtim nga tarifa vjetore e shkollimit, të studentëve të ciklit të parë të studimit, viti akademik 2020-2021.

Bashkëngjitur gjeni deklaratën dhe formularin e aplikimit për përjashtim nga tarifa vjetore e shkollimit:

Aplikim për reduktimin në masën 50% nga tarifa vjetore e shkollimit, të studentëve të ciklit të dytë të studimit, viti akademik 2020-2021.

Bashkëngjitur gjeni deklaratën dhe formularin e aplikimit për përfitim burse:

Këshilli Britanik organizon Garën e Studentëve – COVID 19 si pjesë e Programit të Angazhimit Shkencor në Ballkanin Perëndimor.

Këshilli Britanik ka publikuar thirrjen për të gjithë studentët e talentuar që jane duke studiuar dhe atyre që kanë përfunduar studimet (18-30 vjeç) p…

Universiteti “Luigj Gurakuqi” në marrëveshje me STA dhe MAS, njofton te gjithë studentet që në datën 20 nëntor 2020, ora 15:00, zhvillohet testi ndërkombetar te gjuhës Angleze

Universiteti “Luigj Gurakuqi” në marrëveshje me STA dhe MAS, njofton te gjithë studentet që në datën 20 nëntor 2020, ora 15:00, zhvillohet testi…

Varna University of Management, Bulgaria offers scholarships for the spring semester in 2020-2021.

Students of Shkodra University 2nd year students or master students are welcome to join the Spring Semester 2020/2021 which will take place between …

Scholarships offered by University of Almeira, Spain

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Almeria, Spain in collaboration with the University of Shkodra…

Njoftim për botimin e artikujve në revistën shkencore “Buletin Shkencor” të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, seria e shkencave të edukimit për vitin 2020

Ju njoftojmë se janë hapur aplikimet për të dërguar artikuj shkencorë për serinë e Buletinit të Shkencave të Edukimit pranë Fakultetit të Shkencave të…

Listat paraprake të fituesve, në programet e studimit të ciklit të parë, raundi i tretë, viti akademik 2020-2021
Scholarships offered by University of Bologna, Italy

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Bologna in collaboration with the University of Shkodra “Luigj…