Aktivitete

Klubi Letrar Studentor, pjesë e Nismës Vullnetare Studentore, organizoi takimin me shkrimtarin shkodran Ridvan Dibra.

Në ambientet e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” Klubi  Letrar Studentor, pjesë e Nismës…

Në ambientet e Bibliotekës Universitare u organizua aktiviteti me temë “Informimi për të drejtat e viktimave të veprës penale, në veçanti për të drejtat e viktimave të trafikimit” .

Organizata “Të Ndryshëm & Të Barabartë” në bashkëpunim me Fakultetin e Drejtësisë  të Universitetit të Shkodrës “Luigj…

Zyra e Sigurimit të Cilësisë dhe Vlerësimit të Standardeve organizoi një workshop trajnues mbi vlerësimin e performancës së stafit akademik.

Ditën e mërkurë, më 19.06.2019,  Zyra e Sigurimit të Cilësisë dhe Vlerësimit të standardeve organizoi një Workshop…

Filloi ekspedita mësimore në Turqi “Urë Akademike nga Shkodra në Edirne”.

Studentët e vitit të tretë të degës Histori në Fakultetin e Shkencave Shoqërore të Universitetit të Shkodrës “Luigj…

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, mori pjesë në eventin lokal “Turizmi midis traditës dhe inovacionit” në kuadrin e projektit FOST-INNO.

Një grup prej pesë pedagogësh të stafit akademik të Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”,…

Në Bibliotekën e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u zhvillua promovimi i tekstit për Fakultetet e Ekonomisë, "Statistika Përshkruese".

Në ambientet e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, ditën e premte, më 14 qershor 2019, u …

Dita ndërkombëtare e dhuruesve të gjakut.

Në ditën ndërkombëtare të dhuruesve të gjakut,  Kryqi i Kuq Shqiptar, dega Shkodër, në bashkëpunim me Universitetin e…

Prezantohen rezultatet e një sondazhi me studentët e programit të studimit Gazetari-Komunikim

Qendra shqiptare për Gazetari Cilësore (ACQJ) dhe Citizens Channel prezantojnë sondazhin e  bërë në  Degët  e Gazetarisë…

Ekipi i Volejbollit për Femra i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” shpallet fitues në Kampionatin e Parë Kombëtar Studentor.

Më datë 13 qershor në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u zhvillua ceremonia e shpërndarjes së certifikatave për…

Departamenti i Infermierisë i Fakultetit të Shkencave të Natyrës, realizon praktikat profesionale me studentët e studimit të programit Infermieri e Përgjithshme. (Grupi i dytë i studentëve).

Vullnetarizmi nga studentët e programit të Infermierisë së Përgjithshme vazhdon. Ky është grupi i dytë i studentëve për…

Bashkëpunim i frytshëm mes universiteteve shqiptare dhe Universitetit të Strasburgut

U përmbyll me sukses trajnimi njëmujor i studentëve të Fakultetit të Shkencave Shoqërore të  Universitetit të Shkodrës…

STUDENTËT E PROGRAMIT TË STUDIMIT GAZETARI-KOMUNIKIM, PJESËMARRËS NË KONFERENCËN “PËRBALLJA ME FAKTET NË BALLKAN DHE MË GJERË”.

Një grup i studentëve të vitit të tretë të Programit të studimit Gazetari-Komunikim të Fakultetit të Shkencave Shoqërore…

Departamenti i Infermierisë i Fakultetit të Shkencave të Natyrës, realizon praktikat profesionale me studentët e studimit të programit Infermieri e Përgjithshme.

Grupi i parë i studentëve për këtë vit akademik, duke filluar nga data 01- 08 qershor 2019, në kuadër të bashkëpunimit…

Në ambientet e Fakultetit të Shkencave të Edukimit, Laboratori i Trajnimeve të Edukimit të Vazhduar, realizoi modulin e parë dyditor me temë “Psikologjia e zhvillimit të fëmijës”.

Laboratori i Trajnimeve të Edukimit të Vazhduar pjesë e Fakultetit të Shkencave të Edukimit, Universiteti  i Shkodrës…

Në Bibliotekën Shkencore të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u zhvillua takimi me titull “Klubi Letrar Studentor”.

Studentë të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”,  ditën e enjte,  më 30 maj  2019, zhvilluan pranë Bibliotekës…

Në ambientet e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi ” u mbajt një Leksion i hapur nga Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, z. Robert Gajda.

Ditën e mërkurë, më datë 29 prill, në ambientet e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u zhvillua…

U organizua aktiviteti studentor në bashkëpunim me “Nismën vullnetare studentore” dhe “Shkodra Sport Event. "Kupa sportive studentore 2019".

Ditën e mërkurë, datë 22 maj 2019, aktiviteti studentor i organizuar nga “Nisma vullnetare studentore” dhe “Shkodra…

Takim mes trajnerit të basketbollit z. Nikolai Gospodinov dhe Rektorit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Ditën e hënë, më datë 20 maj 2019 Rektori i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, prof.dr.Adem Bekteshi, mirëpriti…

Relacion mbi WORKSHOP 3 – “Përditësim me Metodat e Kërkimit Cilësor & Sasior” me fokus shkrimin akademik.

Ditën e premte dhe të shtunë, më datë 17 - 18 maj 2019 u zhvillua aktiviteti me titull WORKSHOP 3 – “Përditësim me…

TERENC TOÇI “RIKTHEHET” NË SHKODËR. NDALESA E PARË NË UNIVERSITETIN E SHKODRËS “Luigj Gurakuqi”.

Në Bibliotekën e Universitetit “Luigj Gurakuqi” në qytetin e Shkodrës, më 17 maj 2019 u promovua dokumentari  biografik…