Thirrje për pjesëmarrjen në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare, 13-14 prill 2023, me temë “ARE WE READY? Challenges of the society facing digital transformation”

Universiteti Mesdhetar i Shqiperise bën thirrje për pjesëmarrjen në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare, 13-14 prill 2023,  me temë ARE WE READY? Challenges of the society facing digital transformation”

Konferenca ofron një mundësi për një diskutim akademik në lidhje me zhvillimin e sotëm të shoqërisë, përkatësisht DIGJITALIZIMIN. Akademikët, studiuesit, studentët dhe palët e interesuara do te kenë mundesinë të nxjerrin në pah pikëpamjet, studimet dhe shqetësimet e tyre në lidhje me transformimin dixhital. Kjo konferencë është një test për të kuptuar edhe më shumë se në çfarë mase universitetet, studiuesit dhe mendimet akademike kanë arritur në lidhje me dixhitalizimin e jetës dhe dimensionet e saj.

Linku Bashkangjitur: https://www.umsh.edu.al/c/74/konferenca-shkencore

Jeni të lutur të merrni pjesë!