Rritja e ndërgjegjësimit mbi rëndësinë e vlerësimit të hapësirave për korrupsion në legjislacionin shqiptar.

Kjo tryezë diskutimi organizohet nga Fondacioni Westminister Foundation për Demokraci në bashkëpunim me Universitetin e Shkodrës ‘Luigj Gurakuqi’ dhe Institutin Parlamentar, në kuadër të projektit “Rritja e Llogaridhënies së Qeverisë përmes një Parlamenti më Reagues”, financuar nga Ambasada Britanike në Tiranë. Ftojme pedagogët dhe studentët e Fakultetit të Drejtësisë dhe Shkencave Sociale të na bashkohen në këtë aktivitet.

E Mërkurë, 1 Nëntor 2023, 11:00-12:30
@ Universiteti Luigj Gurakuqi – Auditori A1 Fakulteti i Drejtësisë dhe Fakulteti Ekonomik