Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë organizon edicionin e 6 të konkursit "Pyet Gjyshërit" me fokus promovimin dhe eksplorimin e vendit nga të rinjtë

Fokusi i këtij viti është promovimi i vendeve të panjohura në Shqipëri, por që mbartin një vlerë historike, kulturore, shoqërore etj., si dhe nxitja e të rinjve për të mësuar më shumë rreth historisë së fshatit, qytetit a krahinës së tyre!

Për një informacion më të detajuar, ju ftojmë të lexoni njoftimin në: https://www.idmc.al/pyet-gjysherit-6/