Work and Travel Germany 2024

Sot, me datë 14 nëntor 2023, në Auditorin A1 (pranë Fakultetit Ekonomik) u organizua një takim informimi “Work and Travel Germany 2024”.

Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të bashkëpunimit të Këshillit Studentor të USH-së, Zyrës së Këshillimit në Karrierë dhe Alumnit dhe Kompanisë Victoria Recruitment.

Tashmë ky aktivitet zhvillohet për të dytin vit rradhasi. Pas një përvoje unike që studentët tanë realizuan këtë verë, hapet sërish procedura për aplikim për vitin 2024.

Një mundësi e jashtëzakonshme për secilin student për t’u rritur financiarisht gjatë pushimeve verore, duke zbuluar vende të reja dhe përjetuar eksperiencën e punës në Europe.