Vizita e Ministres së Arsimit dhe Sportit Ogerta Manastirliu

Shkodër Me pedagogët e Universitetit “Luigj Gurakuqi” diskutuam për ridimensionimin e ofertës akademike që të nxisë interesin e të rinjve për të studiuar në degët prioritare si dhe zgjerimin e programeve dhe diplomave të përbashkëta me universitete prestigjioze europiane, me synim ndërkombëtarizimin e Universitetit të Shkodrës dhe të gjithë Universiteteve