Universiteti i Shkodres shpallet kampion ne Kampionatin Kombetar të Basketbollit Universitar

Krenari dhe gëzim i madh për të gjithë kur Universiteti i Shkodres midis te gjithe Universiteteve te Shqiperise ne Kampionatin Kombetar të Basketbollit Universitar shpallet KAMPION Urime të përzemërta