Takim me nxenesit e shkollave te mesme ne qytetet Peshkopi dhe Kukes

Nxenesit e shkollave te mesme ne qytetet Peshkopi dhe Kukes moren informacion te detajuar per deget, programet, tarifat e gjithcka qe lidhet me fakultetet e Universiteti Shkodrës Luigj Gurakuqi. I mirepresim qe vitin e ardhshem akademik te jene studente te ketij universiteti!