Studentët e FSHE-së shfaqën një teatër kukullash

Sot, më 12 qershor 2023, ora 11:00, te Teatri “Migjeni”, studentët e FSHE-së shfaqën një teatër kukullash ku ishin të pranishëm shumë fëmijë te dhe qytetarë të qytetit te Shkodres. Loja teatrale e studentëve u duartrokit nga të pranishmit. Ky eshte nje bashkepunim qe do te vazhdojë edhe në të ardhmen