Seancë per dhurumin e gjakut

Sot, më 16 nentor 2023, në auditorin A1 te Fakulteti Ekonomik, Qendra Kombetare e Transfuzionit te Gjakut, në bashkepunim me Universitetin “Luigj Gurakuqi”, zhvilloi një seancë per dhurumin e gjakut.

Studentët e infermierisë dhanë kontributin e tyre të çmuar në sensibilizimin dhe ndihmën e pakursyer gjatë seancës së dhurimit.