Rektorja e Universitetit, Prof. Dr. Suzana Golemi priti sot studentat te cilët përfaqësuan Shqipërinë në konkursin 46th Telders Interna

Rektorja e Universitetit, Prof. Dr. Suzana Golemi priti sot dhe uroi perzemersisht studentet Amela Troshani, Aurora Gjolaj, Megan Krahi dhe Valentine Ndërshtiqaj te Fakultetit te Drejtësisë te cilat përfaqësuan Shqipërinë në konkursin 46th Telders International Moot Court Competition në 2 sesionet e gjysmë-finales së konkursit dhe vlerësuar nga panelet gjykuese për nivel të lartë aftësie oraliste interpretimi, argumentimi, debati, dhe replikimi duke përçuar kështu vlerat e një edukimi cilësor të spikatur, në linjë me standartet ndërkombëtare ne fushën e drejtësisë dhe të drejtës ndërkombëtare si dhe certifikuar për pjesëmarrje dinjitoze.