Projekt #Erasmus+ #Capacitybuilding

Në kuadër të javës së shoqërisë civile, Universiteti i Shkodrës, lider në projektin #U2SID “University to Society Collaborations for Inclusive Digital Transformation in the Western Balkans”, projekt #Erasmus+ #capacitybuilding, organizoi një aktivitet të përbashkët me organizata lokale të shoqërisë civile. Faleminderit Qendra Rinore ARKA Shkoder, Galeri ODA, Well Point që na u bashkuat. Diskutimet ishin shumë interesante dhe jemi të sigurtë që janë një hap përpara për një forcim bashkëpunimi për transferimin e njohurive mes universitetit dhe shoqërisë

Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Universiteti "Fan S. Noli", Korçë - UNIKO

UNIVERSITETI MESDHETAR I SHQIPERISE

Scidev

Center for Comparative and International Studies #CCIS

Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit

Univerzitet Crne Gore

Univerzitet u Beogradu

Università del Salento