Panairi “Work and Study” në qytetin e Lezhës

Sot, më 29 shkurt 2024, Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi" mori pjesë në Panairin “Work and Study”, i cili u zhvillua në qytetin e Lezhës.

Gjatë 3 ditëve të pjesëmarrjes në këtë panair, duke filluar nga qyteti i Kukësit, Shkodrës dhe Lezhës, Universiteti i Shkodrës prezantoi programet e ndryshme të studimit në gjashtë fakultetet e tij.