Panairi "Work and Study"

Sot në Pallatin e Sportit Shkodër u zhvillua panairi "Work and Study", ku moren pjesë nxënës nga të gjitha shkollat e mesme të qytetit. Pedagogët e Universitetit tone dhanë informacione dhe broshura për fakultetet e ndryshme dhe interesimi i nxenësve ishte i madh. Urojme qe vitin e ardhshen akademik ata te jene studentë prane Universitetit te Shkodrës Luigj Gurakuqi. Ne i mirepresim!