Leksionet e hapura te ofruara nga profesoret e Universiteti te Vidzemes

Si pjesë e programit të BE-së ERASMUS+ Mobility me vendet Partnere, profesoret e Universitetit i Shkencave të Aplikuara Vidzeme, Letoni, në bashkëpunim me Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi" oragnizuan leksionet e hapura te ofruara nga profesoret e Universiteti te Vidzemes:

Kaspars Osis

Jānis Bikše

Andris Lapāns

Keto leksione u relizuan me studentet e programit te studimit te IT per periudhen 15 -19 Maj 2023 dhe u realizua ne kuader te programit Credit Mobility i cili nxit mobilitetin mes studenteve dhe stafeve te dy Universiteteve.