Edicionin i Parë i Shkodra Street Art Fest

Studentet e Departamentit të Arteve te Universitetit "Luigj Gurakuqi" Arbri Zhabjaku, Arlind Perkeçi, Alfred Dopalaj, Elda Erkoçi, Emela Lici, Visar Piranaj dhe Uarda Kulli shkelqejne në Edicionin e Parë të Shkodra Street Art Fest që u organizua me 11-12 mars ne Shkoder, me pjesëmarrjen e 28 artistëve të rinj nga Kosova, Mali i Zi dhe Shqipëria.

Për 2 ditë radhazi artistët e rinj përmes muraleve, graffitit e instalacioneve i dhane gjallëri e po i shtojnë ngjyra hapësirave komunitare.

RAYS, Reconnecting Albanian Youth and Society

British Embassy Tirana

Bashkia Shkodër