Aftësitë analitike dhe kërkimore nga Gina Dutro

Më 27 mars 2024, në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi", u zhvillua leksioni i hapur "Aftësitë analitike dhe kërkimore" nga Gina Dutro, Lektore e Asociuar në Universitetin e Majamit, i cili u ndoq me vëmendje nga studentët e pranishëm. Theksi u vu në rëndësinë e analizimit të të dhënave për të bërë zgjedhje kreative dhe racionale. Ky trajnim u drejtua nga IJR Student Shkodër.

Fakulteti Ekonomik, UNISHK