Njoftime

Takim i shkrimtarit Ridvan Dibra me studentët. Biblioteka Shkencore e Universitetit, 11 qershor 2021, ora 11:00
Scholarships offered by University of Bologna, Italy

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Bologna in collaboration with the University of Shkodra “Luigj…

Dante Alighieri: profet i shpresës dhe poet i dëshirës njerëzore

Në kuadër të aktiviteteve për nder të 700 -vjetorit të vdekjes (25 mars 1321-2021) së poetit Dante Alighieri, Konferenca Ipeshkvore Shqiptare në…

Njoftim për studentët e ciklit të dytë Master Shkencore, Fakulteti i Drejtësisë!
Me datë 21 maj 2021 zhvillohet në qytetin e Shkodrës nga Dhoma e Tregetisë dhe Industrisë Tiranë dhe MASR panairi "Work and Study".

Me datë 21 maj 2021 zhvillohet në qytetin e Shkodrës nga Dhoma e Tregetisë dhe Industrisë Tiranë dhe MASR panairi "Work and Study". Maturantët dhe…

THIRRJE PËR APLIKIME - KONKURS ME PUNIME KËRKIMORE

AADF nërpërmjet projektit CleanScore, ka mundësuar për universitetet publike partnere qasjen në librarinë digjitale JSTOR – . Duke qenë një nga…

ABONIM NË LIBRARINË DIGJITALE JSTOR

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim dhe CleanScore ka finalizuar dhe do të financojë marrëveshjen e abonimit në JSTOR për Universitetin e…

Antall József Summer School – Call for Application

The Antall József Knwoledge Centre offers the Antall József Summer School, a one- week international educational programme for Central Europe and its…

Ditë e hapur virtuale në Universitetin e Tuscias

The University of Tuscia is organizing a Virtual Open Day dedicated to professors, students, researchers, and academicians from the Balkan countries…

Thirrje për Aplikim - Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave AIEN- Edicioni III 2021-2022

Thirrje për Aplikim

Hapet Thirrja e Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, Edicioni III (2021-2022). AIEN zbatohet nga organizata Akademia…

Programi i provimit të diplomës, cikli i studimeve bachelor në drejtësi.
Thirrje për ngritjen e grupit të punës të Sigurimin të Cilësisë së Universitetit të Shkodrës „Luigj Gurakuqi“

Universiteti i Shkodrës hap thirrjen për ngritjen e komisionit për garantimin e standarteve të Sigurimit të Cilësisë.

Të interesuarit duhet të…

Universiteti “Luigj Gurakuqi” në marrëveshje me STA dhe MASR, njofton të gjithë studentët që në datën 27 Prill 2021, ora 15:00, zhvillohet testi ndërkombëtar i gjuhës Angleze

Universiteti “Luigj Gurakuqi” në marrëveshje me STA dhe MASR, njofton të gjithë studentët që në datën 27 Prill 2021, ora 15:00, zhvillohet testi…

Vendimi i zëvendësimit të dy javëve mësimore për ciklin e dytë Master Shkencor, viti i parë, semestri i dytë, Fakulteti i Drejtësisë.

Në zbatim të vendimit nr.333 prot, datë 26.10.2020 “ Për miratimin e planit kalendarik të procesit mësimor për vitin akademik 2020-2021, Dekanati i…

ERASMUS+ Call: Scholarships at the University of LUM, Bari (Italy)

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries , University of LUM offers 12 scholarships. (4 scholarships in Business…

Thirrje për pjesëmarrje Konferencë Ndërkombëtare e Studimeve Shqiptare

Konferenca Ndërkombëtare e Studimeve Shqiptare është nismë shkencore e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë dhe e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve…

Bursa studimi pas-universitare për studentët ndërkombëtar në Universitetin e Torinos

Universiteti i Torinos shpall njoftimin për financimin e 13 bursave dy-vjeçare. Bursat janë për studentët ndërkombëtarë që regjistrohen për vitin…

Programi i Grantit për Kërkime të Fondit Ndërkombëtar të Vishegradit 2021-2022

Fondi Ndërkombëtar i Vishegradit (IVF) dhe Instituti Universitar Evropian (EUI) kanë shpallur një program të ri granti, për studiues pasuniversitarë…

Thirrje për aplikim për studime post-doktorale MSCA-IF 202

Në kuadër të Programit Marie Sklodowska-Curie Actions, pjesë e Horizon Europe, University of Jaén (Spanjë) shpall thirrjen për hapjen e aplikimeve për…

Njoftim për organizimin e seancës së dhurimit të gjakut vullnetar për personat që vuajnë nga Talasemia.

Më dt. 31.03.2021, ora 9.00 -13.00 pranë departamentit të Infermierisë,  do të realizohet një seancë dhurimi gjaku vullnetar për personat që vuajnë…