Aktivitetet e Fakultetit të Shkencave të Natyrës

Dita ndërkombëtare e dhuruesve të gjakut.

Në ditën ndërkombëtare të dhuruesve të gjakut,  Kryqi i Kuq Shqiptar, dega Shkodër, në bashkëpunim me Universitetin e…

Departamenti i Infermierisë i Fakultetit të Shkencave të Natyrës, realizon praktikat profesionale me studentët e studimit të programit Infermieri e Përgjithshme.

Grupi i parë i studentëve për këtë vit akademik, duke filluar nga data 01- 08 qershor 2019, në kuadër të bashkëpunimit…

Bashkëpunimi i dytë i frytshëm në lidhje me ditët e rekrutimit të stafit të ri për zhvillime software pranë kompanisë Alba NSI.

Në kuadër të Recruiting Days, më 7 maj 2019,  në orën  14:30, pranë Laboratorit 1 të Informatikës, pranë departamentit…

Kryqi i Kuq Shqiptar, në bashkëpunim me departamentin e Infermierisë së Fakultetit të Shkencave të Natyrës, organizuan seancën e dhurimit vullnetar të gjakut.

Më 12 mars 2019, pranë godinës së Rektoratit të USH-së, u organizua një seancë dhurimi vullnetar gjaku. Seanca u…

Departamenti i Infermierisë i Fakultetit të Shkencave të Natyrës, organizoi leksionin e hapur me temë “Me familjen në mendje”, Çrregullimet psikiatrike – llojet dhe format.

Më datën 17 nëntor 2018, në ambientet e departamentit të Infermierisë së Fakultetit të Shkencave të Natyrës,  u mbajt…

Departamenti i Infermierisë i Fakultetit të Shkencave të Natyrës, organizoi trajnimin e ndihmës së parë me studentët e programit të studimit Infermieri e Përgjithshme

Në ambientet e departamentit të Infermierisë së Fakultetit të Shkencave të Natyrës, më 14-15 shtator 2018, në kuadrin e…

Fakulteti i Shkencave të Natyrës i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi takimin informues mbi bursat e ofruera nga Magi Group – Italia (MAGI).

U zhvillua sot, më datë 02.11.2018, në ambientet e Fakultetit të Shkencave të Natyrës të Universitetit të Shkodrës…