Aktivitetet e Fakultetit të Shkencave të Natyrës

Në kuadër të 65-vjetorit të Universitetit të Shkodrës „Luigj Gurakuqi“ u organizua me datë 7 Mars veprimtaria ndërmendje e portreteve të spikatura të pedagogëve ndër vite.

Aktiviteti u idea nga Qendra e Studimeve Albanologjike.

Në këtë veprimtari morën pjesë prof.dr. Suzana Golemi rektore e…

Në ambientet e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakqui” më 10.12.2020 u organizua Konferenca Ndërkombëtare “ Transhumance and Rural Development”

Në ambientet e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakqui” më 10.12.2020 u organizua Konferenca Ndërkombëtare “…

Departamenti i Infermierise organizoi me daten 15 Nëntor 2021 fushatë depistimi falas për matjen e Glicemisë dhe Presionit Arterial në kuadër të muajit të sensibilizimit për sëmundjen e diabetit.

UNIVERSITETI I SHKODRËS “LUIGJ GURAKUQI” - DEPARTAMENTI INFERMIERI

Në kuader të Aktiviteteve të 20-Vjetorit të Degës…

Në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, departamenti i Infermierisë së Përgjithshme, organizoi leksionin e hapur me temë "Ndihma e parë".

Departamenti i Infermierisë së Përgjithshme  i Fakultetit të Shkencave të Natyrës, realizoi me sukses leksionin  e …

Vizitë e z. Naser Rrustemaj, kryetar i Odës së Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve të tjerë Shëndetësorë të Kosovës (OIK).

Rektorja e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, prof.dr. Suzana Golemi, ditën e premte, më datë 16.10.2020,…

DT. 17. 12. 2019. DIPLOMOHEN STUDENTËT E UNIVERSITETIT TË SHKODRËS “LUIGJ GURAKUQI”

                                                   

Përmes një ceremonie madhështore të organizuar në Teatrin “Migjeni”…

Open lecture organized on: "The Importance of Breast and Cervical Cancer Screening".

The Department of Nursing of the Faculty of Natural Sciences, in cooperation with the Faculty of Education Sciences and…

Departamenti i Mësuesisë në bashkëpunim me departamentin e Infermierisë dhe Kryqin e Kuq Shqiptar, dega Shkodër organizuan seancat informuese me mësuesit e ardhshëm.

Ditën e premte, më datë 01.11.2019 dhe  ditën e hënë, më datë  04.11.2019 janë organizuar dy seanca informuese me…

Departamenti i Infermierisë së Përgjithshme i Fakultetit të Shkencave të Natyrës organizoi seancën e dhurimit vullnetar të gjakut.

Më datë 30.10.2019, pranë departamentit të Infermierisë së Përgjithshme, u organizua një seancë dhurimi vullnetar gjaku,…

Në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u organizua Konferenca I Shkencore Mbarëkombëtare e Shkencave Mjekësore Teknike “Edukimi, manipulimi dhe teknikat e avancuara në shkencat mjekësore teknike”.

Departamenti i Infermierisë i Fakultetit të Shkencave të Natyrës, më 21 - 22 qershor 2019, në ambientet e Universitetit…