Aktivitetet e Fakultetit të Shkencave Shoqërore

Pandemia Covid 19 nuk i ndal studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe amatorët e Shoqërisë Kulturore “Illyricum” për përkujtimin e 80-vjetori të vdekjes së poetit të kombit At Gjergj Fishta.

I konceptuar si një montazh poetik me disa prej lirikave më të zgjedhura të Gjergj Fishtës kjo veprimtari poetike e…

Konkursi letrar organizuar nga Klubi Letrar Studentor

Ditën e martë, më 28 janar 2020, përfundoi faza finale e “Konkursit Letrar” mes studentëve të Universitetit të Shkodrës…

DT. 17. 12. 2019. DIPLOMOHEN STUDENTËT E UNIVERSITETIT TË SHKODRËS “LUIGJ GURAKUQI”

                                                   

Përmes një ceremonie madhështore të organizuar në Teatrin “Migjeni”…

Konferenca shkencore “Francesco A. Santori: La sua opera e il suo tempo”

Nga datat 15- 17 shtator 2019 zhvilloi punimet në Kozencë konferenca ndërkombëtare  “Francesco A. Santori: La sua opera…

Leksione të hapura në Universitetin e Firences

Në kuadrin e bashkëpunimit të Universitetit të Firences dhe Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” pedagogu i…