Departamenti i të Drejtës Publike - Departamenti i të Drejtës Civile - Departamenti i të Drejtës Ndërkombëtare dhe Evropiane

Buletini Informativ

Rregjistrohuni në buletinin informativ të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" që të merrni lajmërimet në E-Mail direkt.