Aktivitetet e Fakultetit Ekonomik

U zhvillua takimi i studentëve të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” me arkeologun dhe studiuesin e njohur z. Auron Tare.

Në mjediset e Fakultetit Ekonomik, më 28 shkurt 2020 u zhvillua një prezantim dhe diskutim mbi pasurinë arkeologjike të…

Fakulteti Ekonomik zhvilloi leksionin e hapur me temë “Edukimi dhe Trajnimi Profesional në Turizëm, një investim për të ardhmen e Shqipërisë” me përfaqësues të kompanisë Elite Travel Group.

Në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, më datë 05 shkurt 2020,  u zhvillua një leksion i…

DT. 17. 12. 2019. DIPLOMOHEN STUDENTËT E UNIVERSITETIT TË SHKODRËS “LUIGJ GURAKUQI”

                                                   

Përmes një ceremonie madhështore të organizuar në Teatrin “Migjeni”…

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” organizoi edicionin e dytë të konferencës shkencore me titull “Dynamics of Sustainable Economic and Social Development – DySESD2019”.

Më 13 dhjetor 2019, në godinën e re të Fakultetit Ekonomik u zhvillua konferenca e dytë shkencore me titull: “Dynamics…

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi edicionin e tetë të workshop-it me temë “Sfidat e Zhvillimit Rajonal” .

Më datë 06 dhjetor 2019, Fakulteti Ekonomik organizoi edicionin e tetë të workshop-it me temë “Sfidat e Zhvillimit…

Në ambientet e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u organizua Panairi i Punës dhe Vullnetarizmit 2019.

Panairi i Punës dhe Vullnetarizmit u mbajt më datë 23.11.2019 në ambientet e reja të Fakultetit Ekonomik. Organizatorë…

Lesion i hapur me studentët e Fakultetit Ekonomik në lidhje me “Ndërgjegjësimin e studentëve mbi domosdoshmërinë e sigurimeve për mbrojtjen e interesave të konsumatorit.”

Më datë  19 nëntor 2019, ora 10.00 – 12.00, në ambientet e Fakultetit Ekonomik u zhvillua një leksion i hapur që në…

U organizua seminari me temë “Lidership for Success”, me studentët e vitit të parë të Fakulteti Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Më 15 nëntor 2019, në ambientet e Fakultetit Ekonomik, IJR Student Shkodër dhe Fakulteti Ekonomik i  Universitetit të…

Qendra ACIT në bashkëpunim me Fakultetin Ekonomik zhvilluan leksionin e hapur me temë mbi zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit midis Shqipërisë dhe Bashkimit Evropian.

Më datën 13 nëntor 2019, në ambientet e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”,  u mbajt një…

Departamenti i Administrim – Biznesit organizoi leksionin e hapur me temë: “Huamarrje e zgjuar”.

Më datë 24 tetor 2019, në sallën 104 të Fakultetit Ekonomik, u organizua nga Departamenti i Administrim - Biznesit i…