Njoftime

EU Green Week 2023

Java e gjelber është një javë aktivitetesh e inicuar nga Bashkimi European për të debatuar, për t’u njohur e për të diskutuar mbi politikat mjedisore…

Panairi i Punës 2023
CM Recommendation on countering education fraud / Lettre Recommandation CM sur la lutte contre la fraude dans l'éducation

I nderuar Zotëri/Zonjë,

Dëshiroj të sjell në vëmendjen tuaj Rekomandimin CM (2022)18 për luftimin e mashtrimit në arsim dhe memorandumin shpjegues të…

CALL FOR APPLICATIONS 2024/2025

The French Institutes for Advanced Study Fellowship Programme offers 10-month fellowships in the seven Institutes of Aix-Marseille, Loire Valley…

Projekti SUCCESS

Në kuadrin e bashkëpunimit me programin Erasmus+ te Bashkimit Europian, Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” është pjesëmarrës në projektin…

LAJMËRIM PËR PEDGOGËT E FAKULTETIT EKONOMIK BURSA MËSIMDHËNIE NË KUADËR TE PROGRAMIT CEEPUS PËR VITIN AKADEMIK 2023 - 2024

Lajmërohen pedagogët e Fakultetit Ekonomik se në kuadrin e programit CEEPUS – AMADEUS për vitin akademik 2023-2024 ofrohen bursa mësimdhënie si më…

LAJMËRIM PËR STUDENTËT E VITEVE TË PARA DHE TË DYTA TË NIVELIT BACHELOR PËR BURSA STUDIMI NË KUADËR TE PROGRAMIT CEEPUS PËR VITIN AKADEMIK 2023 - 2024

Lajmërohen studentet e viteve të para dhe të dyta se në kuadrin e programit CEEPUS – AMADEUS për vitin akademik 2023-2024 ofrohen bursa studimi si më…

Në kuadër të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës, Thirrja nr. VIII në Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi" do të zhvillohet një sesion informues në datë 15 Maj ora 10:30 në Auditorin A1 të Fakultetit Ekonomik.

Në kuadër të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës, Thirrja nr. VIII në Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi" do të zhvillohet një sesion…

THIRRJA E PARE PER BOTIM ARTIKUJSH NE REVISTEN SHKENCORE AUSTRIAKE ME FAKTOR IMPAKTI (SCIENDO - DE GRUYTER) (European Journal of Economics, Law and Social Sciences) (EJELS) (Qershor 2023)

Te nderuar Kolege, Profesore dhe Kerkues shkencore, 

Revista (European Journal of Economics, Law and Social Sciences) me ISSN 2519-1284 qe botohet…

Konkurs Ndërkombëtar Startup Idea – Sarajevë 22-25 Maj 2023

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” si pjesë e projektit Erasmus + SUCCESS, organizoi një trajnim me teme “Si te Nisim dhe të Përmirësojmë një…

Transparency International School on Integrity 2023

Transparency International School on Integrity 2023 are now open! The upcoming School will be held in Vilnius, Lithuania on 26-30 June 2023.
 
The…

FTESË: WORKSHOP- EKONOMIA BLU: MUNDËSITË DHE SFIDAT NË SHQIPËRI

Në kuadër të Projektit ndërterritorial “SMART ADRIA Blue Growth”, mbështetur nga Programi INTERREG IPA CBC Itali-Shqipëri-Mal i Zi, bashkëfinancuar…

Forum AIC Events in Corfu, Greece

Forum AIC and Corfu Chamber of Commerce are happy to invite you to take part in the next events that will take place at Corfu Holiday Palace and Ariti…

AI-NURECC PLUS project framework

Universiteti i Shkodres Luigj Gurakuqi, pjese e UniAdrion fton stafin akademik dhe studentet te plotesojne keta pyetesor ne kuader te projektit AI-NUR…

A2 ofron mundësi punësimi

A2 është një televizion informativ me qendër në Tiranë, partner ekskluziv i gjigandit mediatik botëror CNN. Televizioni nisi transmetimet në Dhjetor…

MALAYSIAN INTERNATIONAL SCHOLARSHIP MIS 2023-24 IN MALAYSIA (FULLY FUNDED)

Attention all students looking to pursue a Master of Science (Industrial Mathematics)! We are excited to share that the Ministry of Education in…

The deadline for archival abstract submissions has been extended to May 5th 2023

Encouraged by the success of the conference series on Sustainable Development of Energy Water and Environment Systems (SDEWES) we are glad to inform…

PROGRAMI FULBRIGHT PËR STUDIUES

Fulbright Visiting Scholar Program është një program post-doktoral që zgjat tre deri në gjashtë muaj, dhe u jep mundësi studiuesve të rinj apo me më…

Burse studimi për studentët e FE dhe FSHN

MAGI GROUP (bashkengjitur broshura informuese) deshiron te ofroj dy bursa studimi per studentët e Universitetit te Shkodres perkatesisht 1 burse per…

New master's program in "Finance and Information Management - FIM"

Dear Sir or Madam,

BAYHOST would like to draw your attention to the new Master's degree Program in Finance and Information Management at Kutaisi…