Njoftime

Konkurset e pranimit Edukim Fizik e Sporte

Konkurset e pranimit në programet e studimit te ciklit te parë (Bachelor) në Edukim Fizik e Sporte janë si më poshtë:

Konkurset e pranimit në…

Programe prioritare të studimit

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” këtë vit ofron 9 programe prioritare:

Fakulteti i Shkencave të Natyrës

Biologji – Kimi

Fizikë

Matematikë

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi’’ ju pret!

Zgjedhja e drejtimit të studimit për shkollën e lartë, universitetin, është një vendim kyç për të ardhmen tuaj.

Nëse jeni në kërkim të një…

Kalendari i aplikimeve për studimet universitare 2023

Të dashur maturantë,

Ju ftojmë të zgjidhni programet e studimit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" si ndër të parat preferenca tuajat në…

Scholarships Staff Mobility for Teaching offered by University of Messina, Italy

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Messina in Italy in collaboration with the University of…

LAJMËRIM PËR STUDENTËT E UNIVERSITETIT TË SHKODRËS “LUIGJ GURAKUQI” PËR BURSA STUDIMI NË KUADËR TË PROGRAMIT CEEPUS PËR VITIN AKADEMIK 2023 - 2024

Lajmërohen studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” se në kuadrin e Programit të Shkëmbimit për Studime Universitare të Evropës…

Call for AI-NURECC PLUS Transnational mobility experience for young master's graduates from the 10 EUSAIR Countries
Njoftim për botimin e artikujve në revistën shkencore “Buletin Shkencor” të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, seria e shkencave të edukimit për vitin 2023

Ju njoftojmë se janë hapur aplikimet për të dërguar artikuj shkencorë për serinë e Buletinit të Shkencave të Edukimit pranë Fakultetit të Shkencave të…

Hapet thirrja për studentë për Shkollën Verore Ndërkombëtare nga projekti REACH

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i kapaciteteve të kërkimit shkencor të institucioneve shqiptare të arsimit të lartë në ruajtjen dhe restaurimin e…

Thirrje per aplikim

Bazuar në Ligjin nr. 75/2019 “Për Rininë” dhe Vendimin Nr. 969, datë 2.12.2020, të Këshillit të Ministrave “Për përcaktimin e kritereve e të…

Placement in Portugal

"Placement in Portugal" is an organization operating in Lisbon, since 2012, with the mission to help graduates and young professionals looking for…

Scholarships offered by University of Bergamo, Italy As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility wit

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Bergamo, Italy in collaboration with the University of Shkodra…

Deklaratë nr. 2097 prot, datë 30.06.2023
ERASMUS+ Call: 5 ERASMUS+ Scholarships for BA-Students at the University of Vechta (Germany)

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries we offer 3 scholarships for BA-degree students studying English, 1 scholarship…

HAPET THIRRJE PËR APLIKIM PËR TË GJITHË INDIVIDËT E PAPUNË, TË RINJTË (15 – 29 VJEÇ) DHE GRATË NË ZONAT E BASHKISË SHKODËR, BASHKIA VAU I DEJËS DHE BASHKIA MALËSI E MADHE TË APLIKOJNË PËR TRAJNIME NË PUNË

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) në kuadër të zbatimit të projektit “Aftësi për Punësim të Qendrueshëm dhe Rritje Ekonomike…

LAST CALL: International Conference on Economics & Social Sciences 2023, Romania

Let's enrich 2023 by ECLSS International Conferences!"

 The International Conference on Economics and Social Sciences (E&SS2023b) is an academic…

Scholarships offered by University of Messina, Italy

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Messina in Italy in collaboration with the University of…

Fakulteti Juridik i Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" oraganizon leksionin e hapur që do të drejtohet nga ish-Presidenti i Shqiperise z.Alfred Moisiu

Alfred Moisiu 
Presidenti i Shqiperise ne vitet 2002-2007.
Diten e Hene date 19 Qershore ora 11:00, ne auditorin e katit te pare, godina e FE ne nje…

KONFERENCA III NDËRKOMBËTARE "GLOBALIZIMI DHE INTEGRIMI NË EDUKIMIN BASHKËKOHOR”
Thirrje për ngritjen e grupit të punës të Sigurimin të Cilësisë së Universitetit të Shkodrës „Luigj Gurakuqi“

Universiteti i Shkodrës hap thirrjen për ngritjen e komisionit për garantimin e standarteve të Sigurimit të Cilësisë.

Të interesuarit duhet të…