U organizua workshopi në kuadër të Projektit U-SIA “Ndërlidhësit mes Universitetit dhe Shoqërisë në Shqipëri: Prodhimi i përbashkët i njohurive dhe kërkimeve që kanë rëndësi” / U-SIA. Erasmus+