Në kuadër të muajit të Kancerit të Gjirit, në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u organizua leksioni i hapur me temë: “Rëndësia e depistimit të kancerit të gjirit dhe qafës së mitrës”.