Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Akademia e Shkencave të Shqipërisë organizuan konferencën shkencore ndërkombëtare “Akademiku Bahri Beci- Figurë Poliedrike e Gjuhësisë Shqiptare”.