Pandemia Covid 19 nuk i ndal studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe amatorët e Shoqërisë Kulturore “Illyricum” për përkujtimin e 80-vjetori të vdekjes së poetit të kombit At Gjergj Fishta.