Aktivitete

DT. 17. 12. 2019. DIPLOMOHEN STUDENTËT E UNIVERSITETIT TË SHKODRËS “LUIGJ GURAKUQI”

                                                   

Përmes një ceremonie madhështore të organizuar në Teatrin “Migjeni”…

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” organizoi edicionin e dytë të konferencës shkencore me titull “Dynamics of Sustainable Economic and Social Development – DySESD2019”.

Më 13 dhjetor 2019, në godinën e re të Fakultetit Ekonomik u zhvillua konferenca e dytë shkencore me titull: “Dynamics…

Në laboratorin e trajnimeve të edukimit të vazhduar u zhvillua moduli me temë: "Strategjitë e mësimdhënies".

Laboratori i Trajnimeve të Edukimit të Vazhduar pjesë e Fakultetit të Shkencave të Edukimit të Universitetit  të…

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizoi edicionin e tetë të workshop-it me temë “Sfidat e Zhvillimit Rajonal” .

Më datë 06 dhjetor 2019, Fakulteti Ekonomik organizoi edicionin e tetë të workshop-it me temë “Sfidat e Zhvillimit…

Departamenti i Gjuhës angleze organizoi Konferencën e Tretë Ndërkombëtare me titull “The power of Language”.

Në ambientet e Bibliotekës së Universitetit  të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”,  më 22 nëntor 2019, Fakulteti i Gjuhëve të…

Në ambientet e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u organizua Panairi i Punës dhe Vullnetarizmit 2019.

Panairi i Punës dhe Vullnetarizmit u mbajt më datë 23.11.2019 në ambientet e reja të Fakultetit Ekonomik. Organizatorë…

Departamenti i Mësuesisë i Fakultetit të Shkencave të Edukimit, zhvilloi temën mësimore mbi Barazinë Gjinore me studentët e Arsimit Fillor e Parashkollor.

Në vijim të bashkëpunimit të departamentit të Mësuesisë me departamentet e tjera, ditën e martë,  më datë 19.11.2019, në…

Lesion i hapur me studentët e Fakultetit Ekonomik në lidhje me “Ndërgjegjësimin e studentëve mbi domosdoshmërinë e sigurimeve për mbrojtjen e interesave të konsumatorit.”

Më datë  19 nëntor 2019, ora 10.00 – 12.00, në ambientet e Fakultetit Ekonomik u zhvillua një leksion i hapur që në…

U organizua seminari me temë “Lidership for Success”, me studentët e vitit të parë të Fakulteti Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Më 15 nëntor 2019, në ambientet e Fakultetit Ekonomik, IJR Student Shkodër dhe Fakulteti Ekonomik i  Universitetit të…

KLSH nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”

Në datën 14 nëntor 2019, Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit, Dr. Bujar Leskaj dhe Rektori i Universitetit të…