Aktivitete

Promovimi i librit “Social services in albania: background and state of the art”

Në kuadër të projektit Erasmus+ me titull T@sk “Towards increased Awareness, responsibility and shared quality in Social…

U organizua Ceremonia e akordimit të bursave të ofruara nga Fondacioni Alsar.

Në sallën e konferencave të Fakultetit Ekonomik, më 04 mars 2020  u organizua ceremonia e akordimit të bursave të…

Në ambientet e Fakultetit të Shkencave Shoqërore u zhvillua trajnimi “Digital Media Storytelling for Justice” në kuadër të Projektit të USAID-it "Drejtësi për të Gjithë".

Studentët e degës Gazetari - Komunikim pranë Fakultetit të Shkencave Shoqërore të Universitetit të Shkodrës “Luigj…

Laboratori i Trajnimeve të Edukimit të Vazhduar realizoi modulin e katërt treditor me temë “Mjetet dixhitale për mësim dhe mësimdhënie”.

Laboratori i Trajnimeve të Edukimit të Vazhduar pjesë e Fakultetit të Shkencave të Edukimit të Universitetit  të…

Fakulteti Ekonomik zhvilloi leksionin e hapur me temë “Edukimi dhe Trajnimi Profesional në Turizëm, një investim për të ardhmen e Shqipërisë” me përfaqësues të kompanisë Elite Travel Group.

Në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, më datë 05 shkurt 2020,  u zhvillua një leksion i…

Laboratori i Trajnimeve të Edukimit të Vazhduar realizoi modulin e tretë treditor me temë “Mësimdhënia e kombinuar me sistemet e menaxhimit të të nxënit”.

Laboratori i Trajnimeve të Edukimit të Vazhduar pjesë e Fakultetit të Shkencave të Edukimit të Universitetit  të…

Konkursi letrar organizuar nga Klubi Letrar Studentor

Ditën e martë, më 28 janar 2020, përfundoi faza finale e “Konkursit Letrar” mes studentëve të Universitetit të Shkodrës…

Federata Shqiptare e Futbollit, në bashkëpunim me Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizuan takimin me Rektorin, prof.dr.Adem Bekteshi dhe përfaqësuesit e stafit akademik të departamentit Edukim Fizik e Sporte.

Federata Shqiptare e Futbollit në bashkëpunim me Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe departamentin e Edukimit…

Departamenti i Mësuesisë në bashkëpunim me Shoqatën “Psikologët Shqiptarë” organizuan Konferencën e Tetë Kombëtare Shkencore, me temë: “Fëmijët, mirëqenia dhe roli i sistemit arsimor”.

Departamenti i Mësuesisë i Fakultetit të Shkencave të Edukimit në Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi", në…

U zhvillua faza e parë e aktivitetit “Arti kundër radikalizmit, genocidit dhe për të drejtat e njeriut”.

Në kryeqytetin armen, Erevan,  më 06 - 17 janar 2020  u zhvillua faza e parë e aktivitetit “Arti kundër radikalizmit,…