Shtëpia

Njoftime

27
Mar

Bashkëngjitur gjeni listën e datave të riprovimeve për çdo degë të Fakultetit të Shkencave të Natyrës:

24
Mar

Riga, Latvia, March 14, 2017. – Call for applications for participation in Riga Summer School 2017 is now open.

23
Mar

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” shpall konkursin për pozicionin e punës “Administrator i institucionit”.

21
Mar

Bashkëngjitur gjeni datat e riprovimeve per Ciklin e Pare dhe te dyte te studimeve, koha e plote dhe e pjesshme

21
Mar

Bashkangjitur gjeni datat e riprovimeve të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja - Prill 2017.

21
Mar

Kemi nderin t’ Ju ftojmë të merrni pjesë në Konferencën e dytë Ndërkombëtare të Fakultetit të Gjuhës Angleze të Kolegjit AAB, e cila organizohet në bashkëpunim me Universitetin“Luigj Gurakuqi”...

20
Mar

Bashkëngjitur gjeni listën e datave për secilën degë

16
Mar

Datat e Riprovimeve SISTEMI I STUDIMIT ME KOHE TE PLOTE "JURIDIK"

16
Mar

Fakulteti Ekonomik, Universiteti “Luigj Gurakuqi” Shkodër ne bashkepunim me DRSHKP Shkoder dhe  Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shkodër...

16
Mar

DATAT E RIPROVIMEVE - SISTEMI ME KOHË TË PLOTË  2016-2017  

(LËNDËT E SEMESTRIT PARË) - DEGA FINANCË-KONTABILITET

VITI I

Faqet