Shtëpia

Njoftime

20
Kor

This call offers a wide range of opportunities for students and staff to study and train abroad and obtain credits  which are then recognized by the sending institution.

19
Kor

Dekanati i FSHE ne mbledhjen e tij te dates te 16.06.2017, bazuar ne propozimet e departamenteve per datat e konkurseve te programet e ciklit te pare te studimeve (bachelor), sistemi me kohe te...

17
Kor

Mbështetur nga Universiteti i Shkodrës, Departamenti Romanistikës në bashkëpunim me Departamentet e Historisë dhe Gjeografisë dhe Bashkinë Shkodër, Ju ftojnë të...

14
Kor

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se ditën e hënë datë 17.0.7.2017 në orën 19:00 pranë Sallës A3 të Rektoratit të Universitetit të...

13
Kor

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Vechta, Germany in collaboration with the University of Shkodra “Luigj Gurakuqi” offers 4 scholarships in...

13
Kor

The University of Warsaw offers mobility for 1 staff member for teaching for one week in the

fields of Busniess Administration or Finace and Accounting.

13
Kor

The University of Warsaw offers mobility for 1 staff member for teaching for one week in the

fields of Busniess Administration or Finace and Accounting.

03
Kor

Bashkangjitur gjeni "Firs call for papers" si dhe "Conference guidelines".

29
Qer

NJOFTIM

Njoftohen studentet te cilet kane pasur  dy provime ne nje dite qe mund te zhvillojne njerin nga provimet ne kete date:

Faqet