Shtëpia

Njoftime

04
Mar

Ambasadori i Francës, z. Bernard Fitoussi, do të vizitojë qytetin e Shkodrës më 5 dhe 6 mars 2015.

02
Mar

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” shpallet konkursi për vend të lirë pune për pozicionin e sekretares së Dekanit të Fakultetit të...

02
Mar

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” shpallet konkursi për vend të lirë pune për pozicionin e specialistit të sektorit të sigurimit...

02
Mar

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” shpallet konkursi për vend të lirë pune për pozicionin e sekretares mësimore të Fakultetit të...

02
Mar

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” shpallet konkursi për vend të lirë pune për pozicionin e sekretares mësimore të Fakultetit të...

28
Shk

Dega e Kulturës dhe e Botimeve e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me teatrin “Migjeni” kanë si projekt vënien në skenë të një komedie.

25
Shk

Universiteti i Lubjanës, Fakulteti i Ekonomisë, shpall programin për pjesëmarrje në Shkollën Verore “Take the best from East and West”, që do të zhvillohet në datat 06-24 korrik 2015 në Lubjanë,...

Faqet