Shtëpia

Aktivitete

Dt.04.12.2015. Shfaqet filmi dokumentar hungarez: “1989”

Instituti Shqiptar i Medias në bashkëpunim me Degën e Gazetarisë në USH ishin organizatorë të shfaqjes së filmit dokumentar hungarez: “1989”. Kjo veprimtari u organizua në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare.

Lexo

Dt. 01.12.2015. Nisma studentore “Jam i ngujuar, por jo i harruar”

Nisma Vullnetare Studentore në bashkëpunim me Degën e Kulturës dhe të Botimeve pranë Rektoratit të Universitetit “Luigj Gurakuqi”, nxitën dhe organizuan nismën studentore të konceptuar sipas motos: “Jam i ngujuar por jo i harruar”.

Lexo

Dt.01.12.2015. Studentët e Fakultetit Ekonomik prezantojnë plane eksporti në kuadër të kursit të trajnimit "Export Managemnet Plus".

Më datë 1 dhjetor 2015, në orën 10:00, në sallën e konferencave A3 pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u prezantuan disa plane eksporti nga studentët e Fakultetit Ekonomik, në kuadër të kursit të trajnimit "Export Managemnet Plus", që këto studentë kanë realizuar në bashkëpunim me...

Lexo

Dt.26.11.2015. Leksion i hapur i lektorit dhe sipërmarrësit izraelit Dan Blater.

Më datë 26.11.2015 në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare u zhvillua një leksion i hapur i lektorit izraelit Dan Blater, i cili është një sipërmarrës i angazhuar pranë një qendre për biznese të reja (start up) në Universitetin e Tel Avivit.

Lexo

Faqet