Shtëpia

Aktivitete

Dt. 14.12.2013. Prokuroria e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë organizoi një tryezë të rrumbullakët me temë: “Gjakmarrja dhe sfidat e drejtësisë”.

Ditën e shtunë, më dt.14.12.2013, në sallën e senatit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u organizua një tryezë e rrumbullakët me temë: “Gjakmarrja dhe sfidat e drejtësisë”. Nismëtare e këtij takimi ishte Prokuroria e Përgjithshme e Shqipërisë.

Lexo

Dt. 06.12.2013. U organizua një bisedë me shkrimtarin e shquar italian Claudio Magris

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës dhe Shtëpinë Botuese “Aleph”, organizuan një takim me shkrimtarin e shquar italian Claudio Magris në sallën e konferencave pranë rektoratit.

Lexo

Dt. 25. 11. 2013. Ministria e Arsimit dhe Sportit organizoi finalet publike të konkursit për pozicionin e drejtuesit të Drejtorisë Arsimore Rajonale Shkodër

Në kuadër të transparencës publike dhe të drejtës për informimin, Ministria e Arsimit dhe Sportit organizoi më 25 nëntor 2013, në Auditorin 3, pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, finalet publike të konkursit për pozicionin e Drejtor/e në Drejtorinë Arsimore Rajonale Shkodër.

Lexo

Dt. 22. 11. 2013. Studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” i bashkohen nismës “Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë”.

Nisma “Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë” ka përfshirë edhe studentët e fakulteteve të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Në këtë kuadër janë organizuar studentë vullnetarë, për të pastruar disa nga zonat më të ndotura pranë mjediseve të universitetit dhe më gjerë.

Lexo

Faqet