Shtëpia

Aktivitete

Trajnimi i organizuar nga Qendra e Ekselences me stafin e punësuar rishtazi në USH

Më datë 6 Prill 2018, në sallën 307 të Fakultetetit Ekonomik, Qendra e Ekselencës e USH-së, në bashkëpunim me Fakultetin Ekonomik dhe atë të Shkencave të Edukimit, zhvilluan një takim me qëllim trajnues me stafin e punësuar rishtazi pranë këtij universiteti me titull “Konceptime bashkohore te mesimdhenies ne IAL...

Lexo

Takim mes delegacionit të Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Zenicës, Bosnia - Hercegovina dhe delegacionit të Universitetit të Shkodrës.

Dega e Marrëdhënieve me Jashtë e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në vijim të punës së saj për ndërkombëtarizimin si dhe përfshirjen e USH-së në rrjetet akademike me universitete të tjera brenda e jashtë vendit, ditën e marte, me datë 13 Shkurt  2018, organizoi takimin e delegacionit të Fakultetit...

Lexo

Kanceri, kauze e perbashket

Ne kuader te Dites Nderkombetare per Sensibilizimin kunder Semundjes se Kancerit, Nisma Vullnetare Studentore ne bashkepunim me Fakultetin Shkencave te Natyres organizoi seminarin e hapur me teme "Kanceri, kauze e perbashket". 
 
Ne kete seminar referuan 
Lexo

Faqet