Njoftime

Raportim financiar për muajin janar 2019 për Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Bashkangjitur gjeni dokumentin: Raportim financiar për muajin janar 2019 për Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

 

MUNDËSI TRAJNIMI DHE PUNËSIMI PËR STUDENTËT E UNIVERSITETIT TË SHKODRËS "LUIGJ GURAKUQI"

Easytaly ofron mundësi për të punuar 3 muaj në hotelet dhe resortet më të mira të Italisë. Ju mund të bëheni pjesë e këtij intership gjatë sezonit të...

Ofrimi i shërbimeve të ndryshme shëndetësore falas nga “Organizata Shqiptare e Urdhrit të Maltës” në bashkëpunim me Departamentin e Infermierisë, rreth 300 personave.

“Organizata Shqiptare e Urdhrit të Maltës”, në bashkëpunim me Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, departamentin e Infermierisë së Fakultetit të...

Senati Akademik i Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi" miraton kriteret për kandidatët konkurues që aplikojnë për të ndjekur studimet në vitin akademik 2020-2021.

Bashkangjitur gjeni:

Vendimin e SA nr. 48, datë 08.02.2019 "Për miratimin e kritereve për kandidatët konkurues që aplikojnë për të ndjekur studimet...

Kurse verore të gjuhës gjermane dhe kulturës e historisë austriake.

Bashkangjitur gjeni informacionin mbi kurset verore të gjuhës gjermane dhe kulturës e historisë austriake. Ky program ofron shumë variacion: përveç...

CISU – Cologne International Summer University will take place from 5 to 15 August 2019.


CISU offers international BSc and MSc students an attractive choice of courses in the areas of Business, Energy Policy and Marketing. Students will...

Scholarships offered by University of Economics, Prague (Czech - Republic)

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Economics, Prague (Czech - Republic) in collaboration with the...

Thirrje për aplikim për pjesëmarrje në eventin e organizuar nga projekti HELIX.

Në kuadër të projektit me titull: “Entrepreneurial Learning Exchange Initiative For Sustainable Hospitality SMEs in the Balkan-Mediterranean...

Call for participation - LEAP Summit conference

We would like to invite you to participate at international conference “LEAP Summit”, which will be held in Zagreb, Croatia from 29th till 30th March,...

Komisioni Institucional i Zgjedhjeve (KIZ) i Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi", shpall organizimin e zgjedhjeve për anëtarë të Bordit Administrativ të USH-së, përfaqësues të studentëve.

Bashkëngjitur gjeni:

Vendimin nr. 377, datë 07.02.2019 i Komisionit Institucional të Zgjedhjeve (KIZ).