Njoftime

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” organizoi eventin e dytë publik “Inovacione në turizëm të qëndrueshëm” në kuadër të Projektit Interreg “FOST INNO”.

Në sallën e konferencave të Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”,  më datë 17 prill 2019 u organizua nga Fakulteti Ekonomik eventi...

Njoftim për datat që do të zëvendësojnë një jave të semestrit II, viti akademik 2018-2019, cikli i parë (Bachelor) dhe cikli i dytë (Master Profesional dhe Master i Shkencave).
PUBLIC EVENT- 2019 “Innovation for Sustainable Tourism” Shkodra University “Luigj Gurakuqi”

The purpose of the FOST INNO project is to create a scientific basis for sustainable tourism development and to establish an organized network of...

Departamenti i Mësuesisë në bashkëpunim me Shoqatën “Psikologët Shqiptarë” organizuan Konferencën Kombëtare Shkencore, me temë “Roli i shkollës dhe perspektiva e saj si qendër komunitare".

Departamenti i Mësuesisë në bashkëpunim me Shoqatën “Psikologët Shqiptarë” më datë 06.04.2019, organizuan Konferencën Kombëtare Shkencore, me temë Ro...

Takim mes Kryetarit të Bashkisë së qytetit të Peč-it, Hungari dhe Rektorit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Ditën e martë, më 9 prill 2019 Rektori i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, prof.dr.Adem Bekteshi, mirëpriti kryetarin e Bashkisë së qytetit...

KONFERENCA I SHKENCORE MBARËKOMBËTARE E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE “Edukimi, manipulimi dhe teknikat e avancuara në shkencat mjekësore teknike”.

Kemi nderin t’ju ftojmë për të marrë pjesë në Konferencën I Shkencore Mbarëkombëtare të shkencave mjekësore teknike, ku ju do të keni mundësi për të...

Aktivitet informues në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në kuadër të Thirrjes së Dytë të Projektit IPA Shqipëri-Mali i ZI 2014-2020.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, në mbështetje me Sekretariatin e Përbashkët Teknik, organizoi më 4 prill 2019, në ambientet e Rektoratit të...

Departamenti i Romanistikës dhe departamenti i Gjermanistikës në kuadër të vitit evropian të trashëgimisë kulturore, organizuan rrugëtimin e katërt me titull “ Udhëtim nëpër trashëgimi”- vende që shkon, gatime që shijon

Fakulteti i  Gjuhëve  të  Huaja, përkatësisht, departamenti i Romanistikës dhe departamenti i Gjermanistikës, në kuadër të vitit evropian të...

Ditën e enjtë, më 4 prill 2019, ora 10.00, në sallën “Vehbi Bala” të Bibliotekës së Universitetit, paraqitet faza e fundit e workshopit “"Vende ku shkon, gatime qe gjen".

Në përfundim të workshop-it "Udhëtim nëpër trashëgimi" të organizuar nga Departamenti i Romanistikës në bashkëpunim me atë të Gjermanistikës, diten e...

Leksione të hapura, që do të mbahen nga prof. Mauro Geraci, në kuadrin e bashkëpunimeve Erasmus që programi i studimit Gjuhë italiane ka me Universitetin e Mesinës.

Në kuadrin e bashkëpunimeve Erasmus që programi i studimit Gjuhë italiane ka me Universitetin e Mesinës, në datat 8 prill - 11 prill, profesor Mauro...

Thirrje për aplikim në pjesëmarrjen e eventit të organizuar nga projekti HELIX.

Në kuadër të projektit me titull: “Entrepreneurial Learning Exchange Initiative For Sustainable Hospitality SMEs in the Balkan-Mediterranean...

Marrëveshje midis Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Universite de HAUTE-ALSACE
ROLI I SHKRIMTARIT DHE I FRANÇESKANIT ARBËRESH FRANGJISK ANDON SANTORI PËR RILINDJEN KULTURORE KOMBËTARE

Fakulteti i Shkencave Shoqërore dhe Qendra e Studimeve Albanologjike të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, në bashkëpunim me Fondacionin...

Leonardo Maria Savoia: Linguisti dhe Albanologu

Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Qendra e Studimeve Albanologjike dhe Fakulteti i Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, në...

BURSA STUDIMI PËR SHKENCAT FETARE NË FRANCË VITI AKADEMIK 2019-2020

Ambasada e Francës në Shqipëri njofton se është hapur programi që ofron bursa studimi për kandidatët që kanë interes të aplikojnë për shkenca fetare...

Në kuadër të Sondazhit Kombëtar të Studentëve, u realizua takimi informues me grupet e punës dhe studentë në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL) së bashku me zyrën e Sigurimit të Cilësisë në USH, në kuadër të Sondazhit Kombëtar të...

ROLI I SHKRIMTARIT DHE I FRANÇESKANIT ARBËRESH FRANGJISK ANDON SANTORI PËR RILINDJEN KULTURORE KOMBËTARE

Fakulteti i Shkencave Shoqërore dhe Qendra e Studimeve Albanologjike të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, në bashkëpunim me Fondacionin...

LEONARDO MARIA SAVOIA: LINGUISTI DHE ALBANOLOGU

Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Qendra e Studimeve Albanologjike, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, në...

U nënshkrua marrëveshja zyrtare e bashkëpunimit mes Universitetit të Alzases, Francë dhe Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Më  20 mars 2019, u zhvillua takimi i bashkëpunimit  mes dy delegacioneve të  Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe  të Universitetit të...

Thirrje për aplikime për bursat Civil Society Scholar Awards 2019-2020