Njoftime

Ambasadori i Republikës së Turqisë në Shqipëri, z. Murat Ahmet Yörük, viziton Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Ambasadori i Republikës së Turqisë në Shqipëri, z. Murat Ahmet Yörük, më 14.12.2018, ka zhvilluar një vizitë në Universitetin e Shkodrës “Luigj...

Takim mes Përfaqësuesve të Universitetit të Alzases, Francë dhe Rektorit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi".

Më 13 dhjetor 2018, Rektori i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, prof. dr. Adem Bekteshi, priti në një vizitë zyrtare Përfaqësuesit e...

Në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” u zhvillua nga Projekti HELIX aktiviteti me temë Joint mentorship Webinar in Sustainable Hospitality for Entrepreneurs.

Me datën 11 dhjetor 2018, në kuadrin e projektit HELIX –Entrepreneurial Learning Exchange Initiative for Sustainable Hospitality SMEs in the...

Njoftim: "Kthim përgjigjeje kërkesës së studentëve të Këshillit Studentor të USH-së"

Bashkëngjitur gjeni kërkesën drejtuar Rektorit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi", Z. Adem Bekteshi, për dijeni të dekanateve të...

Scholarship offered by University of Camerino, Italy

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, University of Camerino, Italy in collaboration with the University of Shkodra...

Në ambientet e Fakultetit të Shkencave të Edukimit u zhvillua seminari i hapur me temë “Promovojmë vullnetarizmin - bëhemi vullnetar”.

Më datë 7 dhjetor 2018, në auditorin 305 të Fakultetit të Shkencave të Edukimit, ora 10:00-11:00, u zhvillua seminari i hapur me temë: “Promovojmë...

Me datën 18 dhjetor 2018, në orën 11.00, Zyra Kombëtare Erasmus+ në bashkëpunim me Universitetin e Shkodrës, do të organizojnë Ditën Kombëtare Informuese Erasmus+. Ky aktivitet do të zhvillohet në ambientet e Bibliotekës së USH-së

Në kuadër të fushatës promovuese për thirrjet e reja për aplikime në Programin Erasmus+, Zyra Kombëtare Erasmus+ në bashkëpunim me Universitetin e...

Summer school in Budapest 2019. Democracy, rule of low, constitutional identity.
Takim mes përfaqësuesve të Ambasadës Hungareze në Shqipëri dhe Rektorit të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Me datën 6 dhjetor 2018, në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi, në kuadër të vizitës zyrtare,  nënkryetari i Komisionit  të Ambasadës Hungareze...

Stipendium Hungaricum Scholarship Programme 2019-2020

Thousands of students from all around the world apply for higher educational studies in Hungary each year. The number of Stipendium Hungaricum...