Aktivitete

Takim mes trajnerit të basketbollit z. Nikolai Gospodinov dhe Rektorit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Ditën e hënë, më datë 20 maj 2019 Rektori i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, prof.dr.Adem Bekteshi, mirëpriti...

TERENC TOÇI “RIKTHEHET” NË  SHKODËR. NDALESA E PARË NË UNIVERSITETIN E SHKODRËS “Luigj Gurakuqi”.

Në Bibliotekën e Universitetit “Luigj Gurakuqi” në qytetin e Shkodrës, më 17 maj 2019 u promovua dokumentari  biografik...

Takim i ish-basketbollisteve amerikane Ruthie Bolton dhe Chineze Nwagbo me studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sportit të Universitetit të Shkodrës në bashkëpunim me Ambasadën e Shteteve të...

Në mjediset e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u zhvillua seminari kombëtar me temë: “Zhvillimi dhe integrimi i praktikës akademike: Arsimi i bazuar në kërkimin shkencor”.

Zyra Kombëtare Erasmus + në bashkëpunim me grupin e Ekspertëve të Arsimit të Lartë (HERE), në mjediset e Universitetit...

U zhvillua konferenca studentore me temë “Hapësira rurale e Rajonit të Shkodrës. Raste studimore”.

Në ambientet e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, më datë 2 maj 2019, u zhvillua konferenca...

U nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit për tregjet financiare në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Në kuadër të zhvillimit dhe transmetimit të dijeve përmes mësimdhënies, kërkimit shkencor dhe shërbimeve nga...

Zyra e Këshillimit të Karrierës së Universitetit të Shkodrës, në bashkëpunim me Shoqatën World University Service of Germany, organizuan takimin informues me studentë të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi".

Më datë 25 prill 2019, Zyra e Këshillimit të Karrierës së Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi", në bashkëpunim me...

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” organizoi eventin e dytë publik “Inovacione në turizëm të qëndrueshëm” në kuadër të Projektit Interreg “FOST INNO”.

Në sallën e konferencave të Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”,  më datë 17 prill 2019 u organizua...

Departamenti i Mësuesisë në bashkëpunim me Shoqatën “Psikologët Shqiptarë” organizuan Konferencën Kombëtare Shkencore, me temë “Roli i shkollës dhe perspektiva e saj si qendër komunitare".

Departamenti i Mësuesisë në bashkëpunim me Shoqatën “Psikologët Shqiptarë” më datë 06.04.2019, organizuan Konferencën...

Takim mes Kryetarit të Bashkisë së qytetit të Peč-it, Hungari dhe Rektorit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Ditën e martë, më 9 prill 2019 Rektori i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, prof.dr.Adem Bekteshi, mirëpriti...

Aktivitet informues në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në kuadër të Thirrjes së Dytë të Projektit IPA Shqipëri-Mali i ZI 2014-2020.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, në mbështetje me Sekretariatin e Përbashkët Teknik, organizoi më 4 prill...

Departamenti i Romanistikës dhe departamenti i Gjermanistikës në kuadër të vitit evropian të trashëgimisë kulturore, organizuan rrugëtimin e katërt me titull “ Udhëtim nëpër trashëgimi”- vende që shkon, gatime që shijon

Fakulteti i  Gjuhëve  të  Huaja, përkatësisht, departamenti i Romanistikës dhe departamenti i Gjermanistikës, në kuadër...

ROLI I SHKRIMTARIT DHE I FRANÇESKANIT ARBËRESH FRANGJISK ANDON SANTORI PËR RILINDJEN KULTURORE KOMBËTARE

Fakulteti i Shkencave Shoqërore dhe Qendra e Studimeve Albanologjike të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, në...

Leonardo Maria Savoia: Linguisti dhe Albanologu

Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Qendra e Studimeve Albanologjike dhe Fakulteti i Gjuhëve të Huaja të Universitetit të...

Në kuadër të Sondazhit Kombëtar të Studentëve, u realizua takimi informues me grupet e punës dhe studentë në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL) së bashku me zyrën e Sigurimit të Cilësisë në USH, në kuadër...

U nënshkrua marrëveshja zyrtare e bashkëpunimit mes Universitetit të Alzases, Francë dhe Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Më  20 mars 2019, u zhvillua takimi i bashkëpunimit  mes dy delegacioneve të  Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”...

Ditë letrare me shkrimtarin Ridvan Dibra, mbi romanin e përkthyer në frëngjisht “Legjenda e vetmisë”.

Fakulteti  i  Gjuhëve  të  Huaja  i  Universitetit  të  Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, në  bashkëpunim me  Aleancën...

Kryqi i Kuq Shqiptar, në bashkëpunim me departamentin e Infermierisë së Fakultetit të Shkencave të Natyrës, organizuan seancën e dhurimit vullnetar të gjakut.

Më 12 mars 2019, pranë godinës së Rektoratit të USH-së, u organizua një seancë dhurimi vullnetar gjaku. Seanca u...

Ofrimi i shërbimeve të ndryshme shëndetësore falas nga “Organizata Shqiptare e Urdhrit të Maltës” në bashkëpunim me Departamentin e Infermierisë, rreth 300 personave.

“Organizata Shqiptare e Urdhrit të Maltës”, në bashkëpunim me Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, departamentin e...

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi", zhvilloi webinar-in me temë: “Menaxhimi financiar në bizneset turistike dhe inovacionet për zgjidhje të qëndrueshme”.

Më 24 janar 2019, në orën 11.00, u zhvillua nga Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” webinari...